EL PRAT DE LLOBREGAT
 
 
 
Aquests són els principals indrets que el visitant a la vila no pot oblidar...

CASA DE LA VILA
Edifici neogòtic construït l’any 1905 sota la direcció de l’arquitecte municipal Joan Feu Puig

MERCAT MUNICIPAL
Edifici de 1921 aixecat sota la direcció de l’arquitecte municipal Antoni Bartra Boada. Té una façana principal a la Plaça de la Vila i dues naus laterals que el comuniquen amb el carrer del Centre i el d’Ignasi Iglésias.

TEATRE MODERN
Construït al 1930 seguint el projecte de l'Arquitecte municipal Emili Gutiérrez Díaz. Aquest edifici d’inspiració neoclàssica, nascut originàriament com a cinema, s’aixeca sobre l’antiga Sala La Moderna, un dels locals d’esbarjo més populars des de començaments d’aquest segle.

TORRE MUNTADAS
Antiga torre d’estiueig adquirida per la família Muntadas, fundadors de la "España industrial" l’any 1885.

TORRE BALCELLS
Edifici construït entre els anys 1850 i 1860 del qual es desconeix l’autoria.

CASES DE'N PUIG
Construïdes l’any 1784 són els edificis més antics que es conserven del nucli urbà. En el seu origen, allotjaven jornalers de modesta condició. Del conjunt que es conservava format per cinc casetes, tres han passat a propietat municipal que les destinarà a centre d’informació ambiental.

L'ARTESÀ
L'edifici del Centre Artesà s'aixecà l'any 1919 seguint el projecte i la direcció de l'arquitecte municipal Antoni Pascual Carretero.

ESGLÉSIA PARROQUIAL
durant l’any 1948  es va iniciar la construcció del conjunt antic de l’actual temple. Així, al costat del campanar i la rectoria, obra de l’arquitectecte municipal Joaquim de Moragas Ixart, destaca la cripta, únic element que es va dur a terme del temple neogòtic projectat pel mateix Moragas. A l’interior de la cripta hi destaquen les pintures murals de Josep Bages.
L’actual temple parroquial, construït entre 1969 i 1971, és obra de l’arquitecte Robert Terradas Via.
 
 PÀGINA PRINCIPAL  *  DADES GENERALS
 BREU HISTÒRIA  *  LLOCS D'INTERÈS CULTURAL  *  EMPRESES i COMERÇOS
 ON MENJAR, ON DORMIR  *  FESTES I CELEBRACIONS