QUI SOM

PIERA EDICIONS S.L. és una empresa dedicada des de fa 16 anys a l'edició de publicacions locals i comarcals d'àmbit general i esportiu.

Vam començar l'any 1985 al Vallès Oriental amb la creació d'una revista esportiva "GOL VALLÈS" que és, avui en dia, una referència clara per tots aquells esportistes i seguidors de la nostra comarca. Aquest producte va anar canviant de format, amb millores progressives i hom recorda, per exemple, les gales d'entrega als millors esportistes i entitats del Vallès Oriental que comptava amb la presència d'importants periodistes com Antoni Bassas o Imma Pedemonte, a més d'altres polítics de renom i gent del món cultural i esportiu del nostre país.

L'èxit d'aquesta publicació va generar nous productes com, per exemple, "Catalunya Bàsquet", "El Mirador" i, molt especialment, "LA PORTADA DEL VALLÈS", revista mensual d'àmbit general que tracta l'actualitat del Vallès de forma rigurosa i precisa. Després de forces anys en els quioscs i llibreries, "La Portada del Vallès" és present en la vida quotidiana dels habitants de la comarca, i una cita obligada per tots aquells que volen conèixer de ben aprop tots els aspectes i personatges generadors de la vida social i cultural de la comarca.

"LA PORTADA DEL MARESME" fou la següent cita pels nostres lectors, una continuació lògica de l'èxit de l'anterior donat que a la comarca del Maresme la informació és intensa, rellevant i de gran importància pel conjunt de Catalunya.

Des de l'any 1999, PIERA EDICIONS S.L. va pujar al tren de les noves tecnologies i va crear l'àrea d'edicions digitals de productes basats, principalment, en la xarxa d'Internet. El nou pas obre noves expectatives per les exigències del nostre temps i ofereix un nou indret on tothom podrà gaudir de productes visuals de gran interès i qualitat. Amb un equip de grans professionals, l'aventura del segle XXI ja ha començat a donar els seus fruits i la gran resposta a les nostres propostes ens fan ser ben optimistes cara un futur que promet donar moltes més sorpreses...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tornar a pàgina principal