OFICINES DE TURISME

Centre d'Iniciatives Turístiques d'Olot
- Promoció de les activitats turístiques de la ciutat i dels principals atractius turístics de la comarca de la Garrotxa: els volcans, la Batalla de les Flors, els Xerrics, museus i rutes.

Consorci de Turisme del Vallès Oriental
- Propostes turístiques, principals atractius de la comarca, allotjament i restauració.

Consorci de Turisme d'Osona
- Descripció de la comarca, els seus monuments, rutes històriques i culturals, guia d'allotjament, restauració i museus, recomanacions i novetats.

Institut Balear del Turisme
- Entitat que té com a objectiu la promoció interior i exterior del turisme balear. Inclou informació turística de les illes.

Oficina de Turisme de Vic
- Història i imatges de la ciutat, els seus mercats, visita a les obres de Josep Maria Sert, la catedral i els museus, visita virtual al nucli històric i guia d'hotels i restaurants.

Palau Robert
- Seu de l'oficina de promoció turística de Catalunya, on es pot trobar informació sobre recursos turístics, rutes, exposicions, etc.

Patronat de Turisme Costa Brava
Pirineu de Girona
- Característics i principals atractius turístics d'aquests dues regions i les comarques i poblacions que les formen, així com informació sobre gastronomia, cultura, patrimoni natural, esports i allotjament a la regió.

Turisme Castelldefels
- Allotjament, restaurants, bars i discoteques, festes, esports i activitats de natura i altres serveis des del lloc oficial de promoció turística de la localitat.

Turisme d'Amposta
- Situació i accessos a la comarca, rutes turístiques, patrimoni natural i cultural, gastronomia, festes i celebracions.

Turisme de Lleida
- Patrimoni cultural i natural, festes populars i tradicions, festivals, gastronomia, allotjament i serveis al voltant del turisme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PIERA EDICIONS S.L. - Joan Prim 83, 08400 Granollers - Tel. 938405290 - internet@pieraedicions.com
CIF B-59904029 - Registre Mercantil - Tomo 21392 Foli 165 Fulla B-21770