CARDONA

 

LLOCS D'INTERÉS

Cardona, coneguda com la ciutat de la sal, ofereix innombrables llocs per visitar essent, principalment, la seva Muntanya de sal l'indret bàsic per conèixer la característica més impactant que ofereix la vila. Està formada totalment per roques salines de tots els colors, distribuides en estrats.

Així mateix, el Castell de Cardona és visita obligada donada la seva importància al llarg de la història de catalunya. Dins del seu recinte hi ha l'Església de Sant Vicenç, de l'any 1040, del romànic primitiu i declarada monument nacional.

La Capella de Santa Eulàlia, d'estil gòtic del s.XIV, és un altre lloc per anar-hi, i està situada on era l'hospital medieval de pobres i pelegrins.

L'Església parroquial de Sant Miquel, gòtica del 1397, conté retaules del s.XIV i la imatge de la Verge del Patrocini, patrona de la població.

D'altra banda, cal donar una ullada al Pont del Diable, porta d'entrada a la vila dels pelegrins que venien de les terres de l'oest.

El Portal de Graells és una antiga porta de les muralles de Cardona. Només en queda una de les si que hi havían inicialment i és del s.XIV.

Finalment, el Museu de la Sal ens ofereix una important col.lecció d'objectes salins.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tornar a la pàgina principal
els nostres serveis